Page 1 of 1

Settings migration when upgrading to org.eclipse.team.svn

Posted: Mon Nov 26, 2007 11:23 am
by pzuev
After installing the new eclipse.org-hosted version, I've noticed that it did not automatically migrate old configuration settings. I had to set up repositories and share all the projects once again.
It would be nice to have Subversive settings migrated transparently.

Posted: Tue Nov 27, 2007 12:09 pm
by Alexei Goncharov
Dear Pavel,

we decided that absolutely automatic migration would be not kind for the users, so we just added an action to "Help->Subversive->Migrate projects and settings" which realizes such a type of conversion of settings. You must perform this action to every workspace which settings must be converted.

For more information about migrating from Polarion.org version to Eclipse.org version please refere to Subversive documentation in Eclipse IDE integrated help or here.

Posted: Tue Nov 27, 2007 12:17 pm
by pzuev
The problem is, all the projects get detached from Subversive before user has a chance to do the migration.

Posted: Tue Nov 27, 2007 1:30 pm
by Alexei Goncharov
Dear Pavel,

the resources must be simply not decorated correctly and have only "apply patch" option on them.

But even they become detached it won't prevent from migration the settings (at least repository locations) and then simply reconnect the projects.

Please specify if you have uninstalled the Polarion.org version of plug-in before installing the Eclipse.org one and let us know about the Eclipse.org plug-in ID you are using.

Posted: Tue Nov 27, 2007 2:13 pm
by pzuev
Alexei Goncharov wrote:the resources must be simply not decorated correctly and have only "apply patch" option on them.
But even they become detached it won't prevent from migration the settings (at least repository locations) and then simply reconnect the projects.


Repository locations have been migrated OK. But manual reconnection is still required for Subversive UI to appear for these projects. That takes quite a lot of time, even when reconnecting all the projects at once.

Alexei Goncharov wrote:Please specify if you have uninstalled the Polarion.org version of plug-in before installing the Eclipse.org one and let us know about the Eclipse.org plug-in ID you are using


Yes, that was a fresh Eclipse installation. Plugin ID is org.eclipse.team.svn, version is 0.7.0.v20071123