Settings migration when upgrading to org.eclipse.team.svn

pzuev
Posts: 3
Joined: Mon Nov 26, 2007 11:09 am

Settings migration when upgrading to org.eclipse.team.svn

Postby pzuev » Mon Nov 26, 2007 11:23 am

After installing the new eclipse.org-hosted version, I've noticed that it did not automatically migrate old configuration settings. I had to set up repositories and share all the projects once again.
It would be nice to have Subversive settings migrated transparently.

Alexei Goncharov
Posts: 20
Joined: Mon Aug 06, 2007 2:21 pm
Location: Kharkiv, Ukraine

Postby Alexei Goncharov » Tue Nov 27, 2007 12:09 pm

Dear Pavel,

we decided that absolutely automatic migration would be not kind for the users, so we just added an action to "Help->Subversive->Migrate projects and settings" which realizes such a type of conversion of settings. You must perform this action to every workspace which settings must be converted.

For more information about migrating from Polarion.org version to Eclipse.org version please refere to Subversive documentation in Eclipse IDE integrated help or here.
Best regards,
Alexei Goncharov
Subversive Team

pzuev
Posts: 3
Joined: Mon Nov 26, 2007 11:09 am

Postby pzuev » Tue Nov 27, 2007 12:17 pm

The problem is, all the projects get detached from Subversive before user has a chance to do the migration.

Alexei Goncharov
Posts: 20
Joined: Mon Aug 06, 2007 2:21 pm
Location: Kharkiv, Ukraine

Postby Alexei Goncharov » Tue Nov 27, 2007 1:30 pm

Dear Pavel,

the resources must be simply not decorated correctly and have only "apply patch" option on them.

But even they become detached it won't prevent from migration the settings (at least repository locations) and then simply reconnect the projects.

Please specify if you have uninstalled the Polarion.org version of plug-in before installing the Eclipse.org one and let us know about the Eclipse.org plug-in ID you are using.
Best regards,

Alexei Goncharov

Subversive Team

pzuev
Posts: 3
Joined: Mon Nov 26, 2007 11:09 am

Postby pzuev » Tue Nov 27, 2007 2:13 pm

Alexei Goncharov wrote:the resources must be simply not decorated correctly and have only "apply patch" option on them.
But even they become detached it won't prevent from migration the settings (at least repository locations) and then simply reconnect the projects.


Repository locations have been migrated OK. But manual reconnection is still required for Subversive UI to appear for these projects. That takes quite a lot of time, even when reconnecting all the projects at once.

Alexei Goncharov wrote:Please specify if you have uninstalled the Polarion.org version of plug-in before installing the Eclipse.org one and let us know about the Eclipse.org plug-in ID you are using


Yes, that was a fresh Eclipse installation. Plugin ID is org.eclipse.team.svn, version is 0.7.0.v20071123


Return to “Polarion Subversive - Eclipse Client for SVN”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests