Weird behavior with 1.1RC5 and Eclipse 3.2.2

alexandrupopescu
Posts: 12
Joined: Mon Mar 27, 2006 12:07 pm

Weird behavior with 1.1RC5 and Eclipse 3.2.2

Postby alexandrupopescu » Wed Feb 21, 2007 9:31 am

Hi!

I haven't posted in a while, sign that everything worked great :-)!. However, these last days I have upgraded to Subversive 1.1.0RC5 and Eclipse to 3.2.2.

Most of the time things were working well, but at some moment I was starting to see weird behavior:

1/ a non-java project wouldn't want to synchronize with the message the project has no SVN information

By right clicking -> Properties -> SVN the SVN information was correctly displayed.

2/ trying to clean a SVN shared project lead to 1 up to 6 error messages about the impossibility to delete a resource from the target directory. The error message was coming from Subversive, but the target folder in case -- as normal -- is ignored by SVN.

Finally, I have downloaded the RC4 and downgraded to it.

BR,

./alex
--
.w( the_mindstorm )p.
_____________________________________
Alexandru Popescu, OSS Evangelist
TestNG/Groovy/AspectJ/WebWork/more...
Information Queue ~ www.InfoQ.com

alexandrupopescu
Posts: 12
Joined: Mon Mar 27, 2006 12:07 pm

Postby alexandrupopescu » Mon Feb 26, 2007 12:43 am

Problem 1 seems to still happen with 1.1RC6 the message being now:

Subversive: {0} operation finished with error: 0x0000000a: Project {0} is not connected to source control.

./alex
--
.w( the_mindstorm )p.
_____________________________________
Alexandru Popescu, OSS Evangelist
TestNG/Groovy/AspectJ/WebWork/more...
Information Queue ~ www.InfoQ.com

Alexander Gurov
Posts: 205
Joined: Fri Mar 17, 2006 11:33 am

Postby Alexander Gurov » Mon Feb 26, 2007 11:24 am

Dear Alexandru,

Thank you for reporting the problem.

The problem with incorrect error messages (Subversive: {0} operation ...) will be solved shortly by publishing patch build RC6a.

But the original problem description is unclean for me. Could you please provide stack traces for these messages which is happened when performing cleanup or some other information which may help us to identify the problem?
Best regards,
Alexander Gurov
Subversive Team


Return to “Polarion Subversive - Eclipse Client for SVN”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests