svnwebclient not working with svn using http+ldap

Former SVN Browser
m.arya
Posts: 3
Joined: Thu Apr 05, 2007 1:36 am

svnwebclient not working with svn using http+ldap

Postby m.arya » Thu Apr 05, 2007 1:40 am

Hello,

I have svn working with http and ldap auth. I was trying to make it work with Polarion SVN Web Client. I have installed tomcat 6 for this. but it gives error message when i give correct user/pass

When i give non existing user/pass, this message is fine

[Wed Apr 04 14:27:01 2007] [warn] [client 10.44.107.61] [12000] auth_ldap authenticate: user sdf authentication failed; URI /repos [User not found][No such object]

When I give correct user but wrong pass

[Wed Apr 04 14:27:11 2007] [warn] [client 10.44.107.61] [12194] auth_ldap authenticate: user marya authentication failed; URI /repos [ldap_simple_bind_s() to check user credentials failed][Invalid credentials]

When I give correct user/pass

[Wed Apr 04 14:27:21 2007] [error] [client 10.44.107.61] Could not fetch resource information. [301, #0]
[Wed Apr 04 14:27:21 2007] [error] [client 10.44.107.61] Requests for a collection must have a trailing slash on the URI. [301, #0]
[Wed Apr 04 14:27:22 2007] [notice] child pid 12003 exit signal Segmentation fault (11)


I have added "/" in last of "http://localhost/repos/" in web.xml and changed tmp cache paths according to unix

My SVN setup works perfect if I use any other svn client like tortoisesvn.

I have

subversion 1.4.3
apache 2.0.59
tomcat 6.0.10
svnwebclient 2.5.0
OS Solaris 10

any ideas where I am wrong ?

Regards,
-Manish

Return to “Polarion SVN Web Client”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests