Images in .doc template to export WI reports

Description
ffrumento
Posts: 19
Joined: Tue May 08, 2007 8:11 am
Location: Italy

Images in .doc template to export WI reports

Postby ffrumento » Wed Jul 25, 2007 6:55 pm

Hi all,

I've modified the default "Word Template.doc" template to include the company name and logo, i've added a page header and footer.

when i export the report header and footer are ok but the document don't show any image, if i open the file with a text editor i can see the image embedded inside.

any advice ?

thanks in advance

robertneher
Posts: 47
Joined: Sat Jan 22, 2005 10:56 am
Location: Stuttgart
Contact:

Postby robertneher » Wed Aug 01, 2007 2:44 pm

Hi ffrumento,

if you like to expose your logo, then you have to put it into the template before you export.

Polarion embeds images during export which are attached to workitems, always after description.

Best,
Robert Neher, Polarion Software GmbH

ffrumento
Posts: 19
Joined: Tue May 08, 2007 8:11 am
Location: Italy

Postby ffrumento » Wed Aug 01, 2007 4:25 pm

Hi,

Thanks for the reply,

i'm not speaking about some images attached in the work-items, but about a company logo inserted in the left side of the header.

the problem is that the logo is located in the header, but after the export there is only a placeholder.

Thanks again and regards

Fabio

robertneher
Posts: 47
Joined: Sat Jan 22, 2005 10:56 am
Location: Stuttgart
Contact:

Postby robertneher » Wed Aug 01, 2007 5:34 pm

Hi ffrumento,

what Microsoft Office version do you use?

Best,
Robert Neher, Polarion Software GmbH

ffrumento
Posts: 19
Joined: Tue May 08, 2007 8:11 am
Location: Italy

Postby ffrumento » Wed Aug 01, 2007 5:53 pm

Hi Again,

MS Office 2003 Professional with latest patches, is the italian version, i can send you the file you want to have a look.

thanks again

Fabio

robertneher
Posts: 47
Joined: Sat Jan 22, 2005 10:56 am
Location: Stuttgart
Contact:

Postby robertneher » Wed Aug 01, 2007 6:36 pm

Hi Fabio,

let me check your template.
rn at polarion dot com

Thanks,
Robert Neher, Polarion Software GmbH

ffrumento
Posts: 19
Joined: Tue May 08, 2007 8:11 am
Location: Italy

Postby ffrumento » Thu Aug 02, 2007 8:03 am

Hi again,

I've found the problem,

my Office installation is corrupted, right now I'm with a customer and on his computer the report shows fine, with the company logo in the right place. I'll reinstall the Office suite as soon as I'll return at office.

sorry for the mistake.

thanks for the help

Fabio


Return to “Polarion Application Lifecycle Management (ALM)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests